Wie ben ik
Mijn naam is Ricardo van den Brink en ik ben 35 jaar.

Sinds ik mij kan herinneren ben ik al bezig met fotograferen. Ik heb nooit ergens specifiek de focus op gehad toendertijd, het belangrijkste was om er lekker op uit te gaan en met mijn hobby bezig te zijn.
Genieten van het moment is het grote woord. Dat is het mooie van fotografie. Je legt mooie en/of bijzondere momenten vast en je kunt later nog eens terugkijken en genieten van het moment dat je die foto nam of van de herinnering die er bij zit. Die dag dat het zo heerlijk warm was of die ene stormachtige dag.


Nu ligt mijn focus veelal bij Portretten, Landschap en Natuur en Dieren (Neem gerust een kijkje in mijn portfolio op de site). De mogelijkheid voor Portretten en Dieren fotografie is alleen buiten op dit moment. 
Ik wil het allemaal vastleggen. Mooie momenten, fantastische herinneringen. En iets waardevols meegeven, om nog lang van te kunnen genieten.

Voor de toekomst wil ik mij nog erg graag eens verdiepen in astrofotografie, omdat het allemaal zo mysterieus is daarboven en zo mooi. Zoveel te zien op een heldere nacht
Alle foto’s op deze website zijn eigendom van Cardo Fotografie. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf.

E-mailen
Info
Instagram